Home Contact
header

Welkom bij Accentor P&O Advies

Accentor P&O Advies richt zich op het optimaliseren van de kwaliteit van personeel en organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken met betrekking tot mens en werk. Wij leveren diensten in de vorm van advies, begeleiding, coaching en training.
Binnen ons bureau werken gekwalificeerde medewerkers, die jarenlange ervaring hebben opgedaan op het gebied van organisatieontwikkeling en mobiliteitsvraagstukken. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door de resultaatgerichtheid van onze medewerkers.

Accentor P&O Advies onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, respect voor het individu, open communicatie en het leveren van kwalitatief hoge resultaten.Onze werkwijze is gericht op samenwerking in wisselwerking,waarbij er in gedeelde verantwoordelijkheid gewerkt wordt aan resultaten.

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Op basis van een vrijblijvend verkennend gesprek maken wij een offerte waarin, op heldere wijze wordt beschreven wat de onderbouwing, het plan van aanpak en de kosten van een voorgesteld traject is. Wij werken zowel voor particulieren als in opdracht van werkgevers.